Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Pomoč starejšim

Želimo si, da bi bila starost lepa za vse. V sodelovanju s Centrom za socialno delo Ljubljana Šiška in z organizacijo Robin Food smo pomoč ponudili prvim šestim starostnikom, ki potrebujejo pomoč. Mesečno jim omogočamo nakup v trgovinah Robin Food v višini 50 €.

Začenjamo z majhnimi koraki, tako kot pred leti s toplimi obroki za otroke. Trdno verjamemo, da nam bo skupaj uspelo. Zadnje mesece se trudimo, da bi projekt Pomoč starejšim predstavili vsem, ki lahko s svojim prispevkom pomagajo, da pod svoje okrilje sprejmemo še več starostnikov, ki jim mesečni prihodek ne omogoča dostojnega življenja.

Nekaj zgodb trenutnih prejemnikov naše pomoči:

Gospa, 82, živi sama, prejema pokojnino v višini 330,00 EUR, je v materialni stiski, včasih nima niti za hrano.
Gospod, 67, poročen, je v materialni stiski, z ženo imata nizki pokojnini, živita v najemniškem stanovanju, oba z zdravstvenimi težavami.
Gospa, 70, ima status invalida po Zakonu o družbenem varstvu duševno in telesno prizadetih oseb, njen skrbnik je CSD, prejema družinsko pokojnino in razliko nadomestila za invalidnost.

Donirate lahko na sledeč način:

Iskrena hvala za vsako donacijo, dobro besedo ali poziv naprej.

Projekt podpira

Elektro Ljubljana

Ali ste vedeli?

Robin Food ni junak, Robin Food smo lahko vsi.

Robin Food
Se želiš pridružiti?
Postani petkar

Petka za nasmeh v številkah

6

Let

600+

Petkarjev

48

Šol

700+

Otrok

300,000.00 EUR

Donacij