Ponovno "Širimo nasmehe, ne okužbe" – pomoč pri nakupu in dostavi osnovnih potrebščin

27. oktober 2020

V Petki za nasmeh zaradi razglasitve epidemije spet vzpostavljamo projekt pomoči starostnikom in drugim, ki bi jim okužba s koronavirusom lahko povzročila resne zdravstvene težave in ki nimajo nikogar, ki bi jim lahko pomagal, predvsem pri nakupu in dostavljanju osnovnih živil in potrebščin. V času prvega vala je več kot 65 prostovoljcev in prostovoljk pomagalo več kot 50 posameznikom oziroma družinam.

Delovanje zaenkrat omejujemo na področje Ljubljane. Če potrebujete pomoč, nam to skupaj s kontaktnimi podatki sporočite na info@petkazanasmeh.si. Če nimate dostopa do elektronske pošte, nam lahko pišete na vseh družbenih omrežjih ali pokličete na 031497607. Pomoč vam bomo zagotovili v čim krajšem času.

Če bi se želeli pridružiti ekipi prostovoljcev, izpolnite obrazec na povezavi: https://forms.gle/rtZqwgfwtMLHkHdF9. Zaradi omejitve gibanja med občinami trenutno zbiramo le prijave posameznikov in posameznic iz Ljubljane. Od prostovoljcev pričakujemo upoštevanje priporočil in ukrepov, povezanih z epidemijo covida-19.

Petka za nasmeh v številkah

11

Let

600+

Petkarjev

60

Šol

1000+

Otrok

750.000,00 EUR

Donacij