Študentom v stiski (zaključeno)

12. januar 2021

Projekt je zaključen.

Pričenjamo z zbiranjem sredstev in pomočjo za študente in študentke, ki so se zaradi epidemije covida-19 znašli v socialni stiski. Mnogi študenti so se pred epidemijo morali preživljati povsem sami. S študentskim delom so si plačevali najemnino, hrano, študijske potrebščine. Pomoč, ki jim jo namenja država, teh stroškov zagotovo ne pokriva v celoti.

ŽELIŠ POMAGATI?

Pomagamo jim lahko skupaj. K sodelovanju vabimo tudi študente in študentke, ki bi želeli pomagati svojim kolegom in kolegicam, ki so se znašli v stiski.

Svojo donacijo lahko nakažeš na:

Donacije brez sklica in namena bomo glede na potrebe razporedili med aktualne dobrodelne akcije.

POTREBUJEŠ POMOČ?

Vsi študenti in študentke, ki ste se znašli v stiski zaradi izpada prihodkov od dela in ste v zadnjem letu (od 1. 1. 2020 do 31. 12. 2020) preko študentskega dela zaslužili vsaj 350 € (neto), lahko pišete na: info@petkazanasmeh.si.

Kaj potrebujemo:

Vsi zahtevani podatki so nujni za začetek postopka. V nadaljevanju vas bomo po potrebi zaprosili za dokazila navedenih informacij. Če iz objektivnih razlogov katerega od dokazil ne morete predložiti, se lahko kljub temu obrnete na nas, saj bomo vsako prošnjo obravnavali individualno.

Vse prošnje bomo obravnavali diskretno, korektno in v najkrajšem možnem času ter v skladu z varovanjem osebnih podatkov.

Pomagali bomo s plačilom položnic (ali bonov za nakup hrane).

Petka za nasmeh v številkah

11

Let

600+

Petkarjev

60

Šol

1000+

Otrok

750.000,00 EUR

Donacij