Z donacijo Banke Sparkasse širimo program pomoči starejšim!

30. december 2020

V Dobrodelnem društvu Petka za nasmeh si želimo, da bi bila starost lepa za vse. Vendar se vedno več starejših sooča z revščino; kar vodi v socialno izključenost, depresijo, nezmožnost soočanja s svojo situacijo, samoobtoževanje, osamljenost. Zato smo v sodelovanju s Centrom za socialno delo Ljubljana pomoč ponudili starejšim, ki so se znašli v stiski. Zanje zagotavljamo mesečne nakupe hrane in osnovnih potrebščin. S pomočjo donacije Banke Sparkasse bomo v letu 2021 pod svoje okrilje sprejeli še več starejših v stiski.

Donacija nam omogoča, da starejšim dneve polepšamo tudi na druge načine. Program pomoči bomo tako nadgradili s plačilom stroškov frizerskih in pedikerskih storitev za starejše, ki si jih sami ne morejo privoščiti. »Za lepšo starost«, cilj, ki mu sledimo s programom pomoči starejšim, bo tako v letu 2021 zaživel v še polnejši obliki.

V Dobrodelnem društvu Petka za nasmeh se iskreno zahvaljujemo Banki Sparkasse za velikodušno donacijo in podporo našemu delovanju. Tako bomo lahko nasmehe privabili na še več obrazov. Hvala, ker vam ni vseeno!

Petka za nasmeh v številkah

11

Let

600+

Petkarjev

60

Šol

1000+

Otrok

750.000,00 EUR

Donacij